دسر آناناس
مواد لازم:
کمپوت آناناس..................................................یک قوطی متوسط
پودر ژلاتین .......................................................2 قاشق سوپ خوری
شکر................................................................1 پیمانه
شیر.................................................................2.5 (2 و نصف پیمانه)
خامه پاستوریزه صبحانه........................................یک بسته/اگر خامه قنادی باشد یک پیمانه
آب کمپوت آناناس............................................... 2 تا 1/4 پیمانه(2 + یک چهارم پیمانه)
آب سرد برای بن ماری کردن پودر ژلاتین................... 2 تا 1/4 پیمانه
1 اسانس لیمو ....................................................1 تا دو قطره (در صورت دلخواه )
طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین را بن ماری میکنیم . دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را همراه دو تا یک چهارم پیمانه آب مخلوط میکنیم یعنی روی بخار آب ژلاتین را ذوب میکنیم تا یک مایع شفاف و روانی بدست آید. در ظرف دیگری شیر را گرم کرده و شکر را در آن حل میکنیم و اسانس یا وانیل را به آن اضافه میکنیم سپس ژلاتین بن ماری شده را
به شیر بصورت مویی(کم کم ) اضافه میکنیم . (باید ژلاتین بن ماری شده با شیر نسبتا هم دما باشند).پس از سرد شدن آب آناناس را به مواد ژلاتینی می افزاییم و مخلوط میکنیم .
در ظرف جداگانه ای خامه را کمی با هم زن میزنیم تا فرم بگیرد یعنی خطوط هم زن روی خامه بیافتد . خامه را کم کم به داخل مواد اضافه کرده و هم میزنیم . یک بار هم با هم زن میزنیم تا تمامی مواد و خامه مخلوط شوند سپس قالب مورد نظر را با آب سرد شسته مقداری از تکه های آناناس را در ته قالب یک ردیف میریزیم و لایه بعدی از مواد مخلوط شده را درون قالب میریزیم سپس در یخچال میگذاریم و کمی بعد از سفت شدن تکه های بقیه آناناس را در دسر فرو میکنیم . در یخچال به مدت 7 الی 8 ساعت قرار میدهیم(نکته: طبق این دستور دسر هلو نیز درت میشود یعنی کمپوت هلو به جای کمپوت آناناس استفاده میشود .
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: ، ،
برچسبها: دسر ,